ITjing3-63

63. Reeds zover

Reeds zover.
Vooruitgaand.
Volhouden geeft weinig voordeel.
Eerst voorspoed,
uiteindelijk wanorde.

De situatie is klaar, er is dus geen noodzaak daar nog meer energie in te steken. Er is nog altijd vooruitgang. In eerste instantie gaan de dingen goed. Er is echter geen doel meer om naartoe te werken, men zal dus wat verstrooid raken als er geen nieuw doel opgepakt wordt.

 

Voltooid

  1. Voltooid

Bereikt, doorwaden, eindigen

Dit is het hexagram van de perfecte orde. Iedereen staat op de juiste plaats. Maar ook dit gaat weer veranderen. Het gaat hier om het bewaren van het juiste evenwicht, stabiliseren. Bij het ordenen moeten er steeds weer dingen op hun plaats gezet worden. Trefwoord hierbij is: voltooien. Je laat hier de oude situatie achter je en begint aan een nieuwe cyclus. Er moeten op praktisch gebied dingen geregeld worden. De terugval is ook onderweg. Houd hier rekening mee.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline