ITjing29

29

Ga mee met de stroom van je gevoelens

29. het Onpeilbare of: het Water
Het water is voor jou een voorbeeld, als je dit icoon hebt gekregen als antwoord op je vraag.

Het water geeft aan hoe je je het best kunt gedragen in periodes van gevaar. Het blijft immers altijd zichzelf, stroomt vooruit, en laat zich door niets afschrikken. En komt er hier en daar een obstakel, dan vloeit het daar vanzelf omheen. Het blijft niet staan voor de kei of de tak die het hinderen op zijn weg. Het stroomt gewoon verder.

Dat is wat jij zou kunnen doen in de situatie waarin je je momenteel vindt: je door niets of niemand van je stuk laten brengen. En onverstoorbaar je gang gaan. Zonder angst of twijfel.

Dit icoon geeft niet meteen de makkelijkste periode aan. Op liefdesgebied bijvoorbeeld, zou je misschien nog een poos een moeilijke tijd kunnen doormaken. Maar laat je niet manipuleren, en blijf op de eerste plaats trouw aan jezelf.

Financieel kun je het ook beter rustig aan doen. En is de tijd niet zo gunstig, probeer dan je uitgaven aan te passen aan je inkomsten. Want over een poos kom je waarschijnlijk vanzelf weer in een gunstigere stroming terecht.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline