ITjing28

28

U kunt nooit aan uzelf ontsnappen

28. het Overwicht van het Grote
Dit icoon waarschuwt ondermeer voor overdreven perfectionisme. Probeer in niets te overdrijven, want je staat voor een zware opdracht. Je zult dan ook bijzonder goed voorbereid moeten zijn, wil je dit probleem tot een goed einde brengen. Maar laat je niet ontmoedigen, want de kans op slagen is groot. Vooral omdat de I Tjing juist altijd opnieuw aangeeft dat dingen steeds weer veranderen, en altijd in beweging zijn naar hun tegenpool.

En vermits de situatie momenteel zo zwaar is, kan het volgens de wetten van de I Tjing niet anders, dan dat je al volop onderweg bent naar iets heel positiefs.

Alleen zul je nu op een krachtige manier de dingen moeten aanpakken. En probeer vooral positief te blijven, ook al voel je je soms moederziel alleen. Want dat je je doel zult bereiken, is zonder meer een feit. Nog heel even doorzetten!

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline