ITjing26

26

Blijf kalm dan zal alles worden opgelost

26. de Temmende Kracht van het Grote

Hoewel je nog hard zult moeten werken en het gevoel hebt dat je nog nauwelijks een stap vooruit bent gekomen, is je doel al veel dichterbij dan jij denkt. Het is nu nog een kwestie van even doorzetten. Als je nog heel even doorbijt, zul je grote successen boeken.

Je legt een enorme werklust aan de dag en blijft ernstig en geconcentreerd. Dat moet wel vruchten afwerpen, Als je al een poos aan je carriere bouwt, zul je eindelijk worden beloond. Vooral wie gekozen heeft voor een functie in het openbaar Ieven, of bijvoorbeeld op het toneel, zal nu uitblinken.

Dit icoon spreekt van een sterke persoonlijkheid die eindelijk echt uit de verf komt. Omdat je helemaal jezelf bent en handelt in overeenstemming met de wetten van de kosmos, zul je slagen in de zwaarste en gevaarlijkste ondernemingen.

Een liefdesrelatie heeft alle kans op slagen. En financieel belooft dit icoon winsten op langere termijn.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline