ITjing23

23

Dingen vallen uiteen om weer samen te vallen

23. de Versplintering

Als je dit icoon als antwoord krijgt op je vraag, is het raadzaam voorzichtig af te wachten en voorlopig geen belangrijke beslissingen te nemen!

Het is mogelijk dat mensen uit je omgeving je op de een of de andere manier proberen nadeel te berokkenen. In dat geval moet je niets ondernemen, en vooral niet heftig reageren.

Het getuigt absoluut niet van lafheid als je je terugtrekt en de kat uit de boom kijkt. Integendeel zelfs. Niets ondernemen is een teken van wijs inzicht in de situatie.

Je hebt de omstandigheden niet mee, en daarom moet je wachten op gunstigere tijden. Voorlopig zit er op relatievlak niet veel moois voor je in. En ook financieel moet je rekening houden met een mogelijk klein verlies.

Probeer deze tijd zo rustig en sereen mogelijk door te maken, en onthou dat er hoe dan ook verbetering moet komen volgens de wetten van deze oeroude 1 Tjing.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline