ITjing21

21

Wees open over wat u echt wilt

21. het Doorbijten

Dit icoon heeft alles te maken met een situatie die niet makkelijk is. Het komt er nu op aan niet te twijfelen. Alleen op die manier kun je de obstakels die er zijn, uit de weg ruimen en je doel bereiken.

Het is best mogelijk dat anderen je in een slecht daglicht proberen te stellen. Of dat ze kwaad van je spreken.

Ga de confrontatie met die mensen aan, zonder dat je je agressief opstelt. Blijf correct en zeg hen waar het op staat, anders zouden ze je blijvende schade kunnen toebrengen.

Wanneer je passief afwacht, zullen de dingen in het honderd lopen. Er zal een beroep gedaan worden op je moed en je doorzettingsvermogen. Maar uiteindelijk zul je rechtvaardig worden behandeld, en zul je krijgen waar je recht op hebt.

Op liefdesgebied win je langzaam maar zeker het vertrouwen en de liefde van je ‘vlam’.

Op financieel vlak zul je eerst bepaalde stappen moeten ondernemen, maar uiteindelijk zul je ook daar krijgen wat je toekomt.

Enkel wie de zaken energiek aanpakt en voor de volle honderd procent in zichzelf gelooft, heeft bij sollicitatiegesprekken een goede kans tot slagen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline