ITjing18

18

Zelfherstel is nodig om een sterk karakter te tonen

 

18. het Werk aan het Bedorvene

Waarschijnlijk ben je in de problemen geraakt doordat je niet krachtig genoeg hebt gereageerd in bepaalde omstandigheden. Misschien was je te lui om bepaalde beslissingen te nemen. En daar draag je nu de gevolgen van.

Maar gelukkig biedt dit icoon je juist de kans om uit de ellende te raken. je mag alleen niet terugschrikken voor actie en gevaar. Want je zult knopen moeten doorhakken, en de eerstvolgende tijd de handen uit de mouwen moeten steken.

Trap niet meer in de val van onverschilligheid of traagheid. Blijf niet bij de pakken zitten, maar doe iets! Alleen op die manier kun je uit de chaos komen.

Je zult de zaken ook op een heel nieuwe manier moeten aanpakken. En of het nu om je relatie gaat, of om je baan, je zultdrastische koerswijzigingen moeten doorvoeren, wil je succes krijgen.

Financieel is dit icoon geen hoogvlieger. Maar ook hier luidt diezelfde boodschap: doe er wat aan! Probeer stap voor stap uit de rode cijfers te raken.

Want dat belooft dit icoon: wie tot actie overgaat, wordt gegarandeerd beloond!

Show More
Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.