ITjing17

17

Verwelkom verandering, wees er niet bang voor

17. het Navolgen

Als je dit icoon krijgt als antwoord op je vraag, dan geeft het orakel je de raad je aan te passen aan de omstandigheden van het moment. Het is een kwestie van je te laten meevoeren met de stroom en naar de signalen van je lichaam en je gevoel te luisteren. Voel je je moe? Bouw dan regelmatig een rustpauze in. Heb je zin om hard te werken? Ga er dan tegenaan, maar overdrijf niet. Heb je honger? Eet dan, maar blijf ook hier matig.

De belangrijkste boodschap van dit icoon is: probeer zo nuchter en eerlijk mogelijk het getij te volgen. Forceer niets. Wees niet impulsief. En vermijd uitersten.

Je kunt bij dit icoon een grote stap vooruit maken en veel succes boeken in alles wat je onderneemt, zolang je ook de anderen in hun waarde laat. Je kunt gerust de hulp van je vrienden accepteren, want ze hebben het beste met je voor.

Op liefdesgebied kan een relatie mooi evolueren, op voorwaarde dat je zowel geestelijk als lichamelijk met elkaar in harmonie bent. Een louter seksuele relatie heeft voor jou geen toekomst.

Een verandering van relatie, baan of woonplek kan positief verlopen als je niet over een nacht ijs gaat.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline