Godin32

Oonagh – Rustig aan

Het is niet nodig om je te haasten of dingen te
forceren. Alles gebeurt op de juiste tijd.

 

Oonagh
Verschillende betekenissen
– Maak je geen zorgen over je doel of je bestemming.
– Maak geen plotselinge bewegingen de andere kant op.
– Rustig, gestaag voortgaan is op dit moment het beste
– Word rustig vertrouwd met het nieuwe in je leven, in plats van er binnen te stormen.
– Doe je nieuwe werk in het begin als een part time onderneming, terwijl je je oude bezigheden langzamerhand achter je laat.
Toewijding aan een zaak of een relatie is een commitment op de lange termijn, en dat kan niet haastig worden afgehandeld. Je zult er voordeel bij hebben als je je aan je prioriteiten houdt. Je zult je goed voelen als je maar tijd maakt voor je relaties en projecten, die er echt toe doen in je hart. Doe wat belangrijk voor je is en doe het met volledige toewijding! Maar vergeet niet dat er geen competitie bestaat waar ‘t het ware doel van je leven betreft. En dus is er geen reden om je zorgen te maken, je te haasten of te menen dat je dingen moet forceren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept