Goden Orakel 9

goden09

Rust

Shu is een belangrijke Egyptische god wiens naam ‘leegheid’ betekent. Shu wordt geassocieerd met lucht en licht en staat symbool voor rust.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan kun je daarin een aansporing zien van de goden om zo snel mogelijk rust te nemen. Shu wil dat je vrede hebt, en tijd en ontspanning. Lucht en licht. Deze kaart is een aanwijzing dat je tijd nodig hebt om je batterijen op te laden.

Rust nemen geeft je nieuwe inzichten en zal ertoe leiden dat je de antwoorden vindt waar je naar op zoek bent. Het zal er ook toe leiden dat je beter kunt zien welke kant je op moet gaan in je leven. Door de hectiek van je huidige leven zie je die nu niet. Als je rust neemt, daalt het stof omlaag en zie je wat je nu niet kunt zien.

Geef de behoefte om meer rust te nemen in de handen van de goden, en zij zullen ervoor zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt. Je kunt erop vertrouwen dat het universum weet wat jij op dit moment nodig hebt om verder te kunnen komen.

Je hebt misschien het idee dat je stilstaat, wanneer je een pas op de plaats maakt en rust neemt. Maar dat is slechts schijn. Iedereen heeft rust nodig. Wanneer jij jezelf met nieuwe energie hebt opgeladen, kun je sneller dan je denkt je doelen bereiken.

Back to top button