Goden Orakel 8

goden08

De kracht van stilte

Vidar is de god van de stilte. Hij leeft in een paleis van bladeren in het bos en staat bekend als “de zwijgzame god” bij de Germanen.
Vidar spoort je aan om eens wat tijd voor jezelf te nemen en die tijd te gebruiken om eens stil te staan en na te denken. Op die manier kun je je geest leegmaken van beslommeringen en gepieker. Wanneer je je focust op de stilte, merk je vanzelf wat voor jou werkelijk belangrijk is. Je ontdekt jouw waarheid en jouw prioriteiten.

Het leven in onze hectische samenleving legt misschien teveel druk op je. Je voelt je gestressed en opgejaagd omdat je te lang teveel ballen tegelijk in de lucht houdt. Daardoor is het moeilijk om overzicht te houden en te zien waar je tijd aan moet besteden.

Maar vergeet niet dat rust een essentieel onderdeel is van elk levend organisme. Wanneer je te weinig rust neemt, put je jezelf uit en loop je te lang langs het randje. Het is belangrijk om je eigen grenzen in de gaten te houden en tijd voor jezelf te nemen.

Gebruik de kracht van de stilte om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je wel wilt en waar je liever minder aandacht aan geeft. Dat wat je voedt, dat groeit. Daarom is het belangrijk om van tijd tot tijd stil te staan om op die manier jezelf emotioneel en spiritueel te voeden.

Back to top button