Goden Orakel 6

goden06

Wijze beslissing

De belangrijkste god bij de Germanen is Odin. Hij staat bekend om zijn wijsheid en alwetendheid. Odin is blind aan zijn linkeroog. Dat oog offerde hij op voor het cadeau van wijsheid. Odin wordt meestal afgebeeld met een raaf, eveneens een symbool voor wijsheid.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een teken dat je overweegt om ergens een besluit over te nemen. Het maken van de juiste keuze is geen eenvoudige opgave. Vooraf weet je meestal niet of je een verstandige beslissing neemt. Je kunt in deze kaart een aansporing zien dat de keuze die je overweegt te maken een wijze beslissing is.

Odin vraagt je om te vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid. Je maakt je misschien zorgen over je vermogen om de juiste beslissingen te nemen. In het verleden pakten niet alle beslissingen die je nam even goed uit. Maar je leert van de fouten die je in je verleden hebt gemaakt. Je bent wijzer geworden.

Deze kaart is voor jou de bevestiging dat je op het juiste pad bent. De juiste weg is lang niet altijd de gemakkelijkste weg. De goden vragen je om vertrouwen te hebben in jezelf bij het maken van de juiste keuze.

Als je op het punt staat om een belangrijke stap te zetten in je leven, dan kan geregeld bidden of mediteren je helpen om in contact te blijven met de goddelijke leiding. Vertrouw daarbij op alle verborgen en subtiele boodschappen die het universum je geeft.

Back to top button