Goden Orakel 5

goden05

Vergeving

Loki staat bekend als een kwelgeest die door zijn gewaagde, boosaardige grappen in het Godenrijk van de Germanen veel vijanden heeft gemaakt. Maar Loki wordt ook gewaardeerd. Door zijn slimheid heeft hij de goden meermalen van de ondergang gered. Loki personifieert kortom zowel het goede als het kwade, dat ook in ieder mens aanwezig is.
Als je deze kaart getrokken hebt, dan kun je dat zien als een uitnodiging om alle negatieve energie die je op dit moment in je voelt achter je te laten. Wrok, oordelen, boosheid. Stuk voor stuk zijn dat emoties die je niet verder helpen in je leven.

Vergeving betekent niet dat je alles maar over je kant moet laten gaan. Maar deze kaart wil jou zeggen dat je het vergif van kwaadheid en wrok achter je kunt laten. Door niet te vergeven doe je jezelf geen goed en belemmer je jezelf om verder te komen.

Je staat voor een prachtig nieuw hoofdstuk in je leven, en vergeving is onderdeel van de manier waarop je je daarop voorbereidt. Vergeving is een helend bad van liefde, dat je reinigt. Het geeft je een groter gevoel van eigenwaarde en maakt je vrij om zo mooi te zijn als je wilt zijn.

Back to top button