Goden Orakel 40

goden40

Nu

Kairos is de Griekse god van de gelegenheid. Kairos staat voor het juiste moment om iets voor elkaar te krijgen. Kairos wordt meestal afgebeeld zonder kleren en kaal, afgezien van een haarlok op zijn voorhoofd. De betekenis hiervan is dat je een kans kunt grijpen als je hem vooraf aan ziet komen, maar achteraf is er geen manier om hem weer terug te halen.
In zijn handen heeft Kairos een weegschaal. Dat benadrukt dat dit het moment is om je kansen af te wegen. Deze kaart spoort je aan om het moment te grijpen, voordat het voorbij is. De keus die je nu maakt, of nu laat lopen, is doorslaggevend voor de nabije toekomst.

Kairos zegt je dat er nu iets te gebeuren staat in je leven. Dit is voor jou het juiste moment. Misschien dat je tegen een belangrijke stap in je leven aanhikt. Het kan ook zijn dat je angsten je tegenhouden om iets dat je graag wilt bereiken ook werkelijk te realiseren. Hoe het ook zij: deze kaart is voor jou een belangrijke aanwijzing dat dit het juiste moment is om een keuze te maken.

Je kunt de mogelijkheid om een keuze te maken ook laten lopen. Niemand verplicht je om een keuze te maken wanneer je instinctief aanvoelt dat je er (nog) niet aan toe bent. Wanneer je echter besluit om het moment voorbij te laten gaan, kun je achteraf niet meer terug naar dit moment. Dat is een gevolg dat je in dat geval zult moeten accepteren.

Back to top button