Goden Orakel 36

goden36

Romantiek

Je mag jezelf toestaan om met hart en ziel te genieten van de liefde, die op al haar prachtige manieren naar je toekomt. Dat is de belangrijkste boodschap die deze kaart voor jou in petto heeft. Accepteer de romantiek en ervaar wat deze ontwikkeling de komende tijd in gang zet in jouw leven.
Deze kaart is voor jou de bevestiging dat het univerum je verlangen naar romantiek en liefde gezien en gehoord heeft. Dit is voor jou het juiste moment om geliefd te worden en om zelf lief te hebben. Je kunt de komende periode meer romantiek en liefde in je leven aantrekken. Daar kun je zeker van zijn.

Romantiek is iets waar iedereen op zijn eigen manier invullingt aan geeft. Houd dat goed voor ogen wanneer je je openstelt om romantiek te ontvangen. Niet iedereen uit zich even gemakkelijk of op dezelfde manier als jij.

Romantiek is een lichtbron die twee kanten uit straalt. In die zin kun je deze kaart ook zien als een aansporing voor jou om de mensen om wie je geeft en van wie je houdt te laten zien dat zij geliefd zijn.

Back to top button