Goden Orakel 35

goden35

Optimisme

De Romeinse god Apollo laat jou weten dat je alle reden hebt om optimistisch te zijn met betrekking tot een kwestie die je al enige tijd bezighoudt. Ook al voel je je misschien somber: er is reden genoeg om hoopvol naar de toekomst te kijken.
Deze kaart kun je zien als een aanwijzing dat er alle kans is dat iets dat moeizaam verloopt, op een positieve manier verandert in de nabije toekomst. Ook al twijfel je zelf misschien aan een positieve uitkomt en ook al zien de mensen in je omgeving het somber in. In deze kaart kun je de bevestiging zien dat er goede en kansrijke perspectieven op je pad liggen.

Deze kaart draagt echter ook een waarschuwing in zich mee. Als je wilt dat de zaken positief veranderen, is dat niet iets dat als vanzelf naar je toe komt. Van jou wordt gevraagd om je in te spannen om de positieve uitkomst mogelijk te maken.

Dat kun je doen door je minder afwachtend op te stellen en zowel aan jezelf als aan je omgeving duidelijk te maken wat de door jou gewenste uitkomst is. Een visualisatie-oefening kan je hierbij helpen. Door jezelf voor te stellen dat het eindresultaat bereikt is, maak je het als het ware waar. Je kunt het zien als een soort van selffulfilling prophecy.

Wanneer je het beste verwacht van het leven, krijg je wat je verwacht.

Back to top button