Goden Orakel 33

goden33

Meditatie

Net zoals de Eiken Koning, regeert de Hulst Koning over de helft van het jaar. De Eiken Koning regeert over de lente en de zomer. De Hulst Koning regeert over de herfst en de winter. Het onstuimige weer in de lente en de herfst wordt veroorzaakt doordat deze twee koningen uit het Paganisme ieder jaar weer met elkaar strijden om de heerschappij.
De Hulst Koning symboliseert meditatie, of, in bredere zin: verstilling. Net zoals de winter een periode van rust is, zo is het voor jou op dit moment belangrijk om op zoek te gaan naar de rust in jezelf. Vooruitgang bereik je door twee stappen naar voren, en een stap terug. Voor jou is nu het moment gekomen om figuurlijk gesproken een stapje naar achteren te doen.

Om weer een stap naar voren te kunnen zetten, is het voor jou nu belangrijk dat je je eigen motieven onder de loep neemt. Als je weet wat je wilt, wat je werkelijk wilt, is het eenvoudiger om je doel te bereiken. Meditatie kan je helpen om stil te staan bij jezelf. Die periode van stilstand hoeft niet lang te duren. Wanneer je weet waar je staat en weet waar je naar toe gaat, is voor jou het moment gekomen om de stap naar voren te zetten.

Maar net zoals de overgang van de winter naar de lente niet zonder stormen gebeurt, zo kun jij ook tegenwind verwachten. Ook daarom is het belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en goed weet wat je wel wilt en wat je niet wilt. Onthoud goed dat het resultaat van de winter de overweldigende groei en bloei van de lente tot gevolg heeft.

Back to top button