Goden Orakel 32

goden32

Studie

Je bevindt je in een fase waarin leren en studeren voor jou belangrijk is. De meerman Triton geeft je de raad om de komende tijd meer aandacht te besteden aan lezen, luisteren en het verrijken van je inzichten.
Je komt in een fase van je leven terecht waarin het belangrijk is dat je nieuwe ideeen opdoet. Het lijkt erop dat je een vervelende periode hebt afgesloten, of dat je midden in de transformatie zit van het oude naar het nieuwe.

Deze kaart spoort je aan om door middel van studie nieuwe kennis op te doen. Leren betekent dat je groeit en dat je jezelf helpt om verder te komen in je (spirituele) ontwikkeling. Dit kan je helpen om klaar te zijn voor die nieuwe fase in je leven.

Deze kaart kan ook betekenen dat je in de afgelopen tijd enkele belangrijke levenslessen hebt geleerd. De problemen die je in het recente verleden hebt overwonnen hebben je wellicht meer inzicht gegeven over jezelf, je kraccht en je weerbaarheid. Wanneer je er in slaagt de pijn uit het verleden los te laten, maar de inzichten die je verrijkt hebben mee te nemen, kun je vrij worden van deze oude pijn.

Back to top button