Goden Orakel 31

goden31

Evenwicht

De zeegod Poseidon roept je op om weer een evenwichtige verdeling aan te brengen tussen al je dagelijkse taken. Werk, zorg, ontspanning, spiritualiteit en niet te vergeten: tijd voor jezelf.
In de drukte van alledag wordt er veel van je gevraagd. Je voelt je verantwoordelijk en dat is een goede eigenschap. Maar je verantwoordelijkheidsgevoel kan ertoe leiden dat je balans verstoord raakt. Je bent druk met vanalles, maar omdat je teveel taken op je bordje hebt liggen, lijkt het alsof niet alles gaat zoals je wilt.

Je kunt het gevoel hebben dat je tijd tekort komt. Als je deze kaart getrokken hebt is dat een uitnodiging om nu juist iets minder te doen en iets meer tijd te nemen voor de dingen die misschien wat minder productief lijken, maar die je wel nodig hebt om het evenwicht te herstellen: een boek lezen, knutselen, met je kinderen spelen, met een vriend of vriendin afspreken, je partner verleiden…

Door tijd en ruimte te maken voor jezelf, creeer je voldoende energie en overzicht om de taken die je ook moet doen, met nieuwe energie aan te pakken. Wanneer je je bedolven voelt onder de taken waar je je verantwoordelijk voor voelt, is het verstandig om je te richten op jezelf. Want jij bent degene die nu de sluitpost is van je tijdsbesteding. De goden sporen je aan om een evenwicht te vinden, waarbij je ook voldoende tijd neemt voor jezelf.

Back to top button