Goden Orakel 3

goden03

Bescherming
Heimdal is de beschermer van de goden. Hij heeft minder slaap nodig dan een vogel en hij is in staat om kilometers ver te zien. Met zijn gjallarhoorn waarschuwt hij bij dreigend gevaar.
Je bent niet alleen. Dat is de belangrijkste boodschap die deze kaart je wil meegeven. Je hebt misschien het gevoel dat je de laatste tijd niet voldoende gesteund wordt door mensen in je omgeving. Heimdal laat je weten dat je beschermd wordt tegen gevaren van buitenaf.

De goden laten je weten dat zij er zijn voor jou. Ze zijn nooit weggeweest en ze zullen er altijd voor je zijn om over je te waken. Je wordt beschermd en gesteund door goddelijke helpers. De goden veroordelen je niet vanwege de fouten die je hebt gemaakt, of die je in de toekomst zult maken.
Heimdal is hier om jou te helpen en te beschermen, zodat jij je weg op het spirituele pad kunt volgen en in de toekomst anderen kunt helpen en beschermen.

Je kunt deze kaart ook zien als een aansporing om een stapje terug te doen. Een schip dat de ene na de andere storm trotseert zonder de averij te herstellen, gaat vroeg of laat ten onder. En net als een schip heb jij ook zo af en toe een beschermende haven nodig om tot rust te komen en te herstellen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline