Goden Orakel 27

goden27

Goddelijke begeleiding

Als je deze kaart getrokken hebt, dan is dat een teken van de goden dat jij je de afgelopen tijd teveel zorgen gemaakt hebt. Dat is niet nodig. Je kunt je zorgen loslaten, want er is niets om je druk over te maken. Je kunt ten aanzien van de kwestie die je bezighoudt rekenen op goddelijke begeleiding.
Het enige dat de goden van je vragen is om liefdevolle aandacht te sturen naar dat waar je je zorgen over maakt. Op die manier verzeker je je ervan dat het best mogelijke resultaat naar je toekomt, zonder dat jou dat bovenmatig veel inspanningen kost.

Deze kaart wijst er ook op dat je geluk kunt verwachten op bepaald gebied. De goddelijke begeleiding waar je op kunt rekenen, stuurt je (onbewust) de juiste kant uit.

Let op: deze kaart draagt ook een waarschuwing in zich mee. Wanneer jij je zorgen maakt, en bang bent dat iets gaat gebeuren, roep je het onheil over jezelf af. Door zoveel negatieve energie te sturen, creeer je als het ware een self fulfilling prophecy. Vraag het universum om je te helpen je zorgen los te laten.

Back to top button