Goden Orakel 26

goden26

Verandering

De Griekse god Hermes is niet alleen de boodschaper van de goden. Door zijn atletische bouw en zijn gevleugelde attributen staat hij ook symbool voor beweging en verandering.
Verandering in wat voor vorm dan ook is wat jij de komende tijd kunt verwachten. Deze kaart laat jou zien dat het gevoel juist is voor verandering. De voortekenen zijn goed en je kunt een positieve ommezwaai verwachten.

Maar: voor die verandering is het ook nodig dat jij zelf je eigen opstelling verandert. Je mag niet van het universum verwachten dat alles verandert, terwijl jijzelf op dezelfde vertrouwde voet verder gaat. Zo werkt het niet. Een verandering aan de ene kant van de balans, heeft automatisch gevolgen voor de andere kant van de balans. Het is daarom voor jou belangrijk dat je je hiervoor openstelt.

Hermes laat je weten dat je het verste komt, wanneer je kleine stappen neemt. Doe geen overhaaste dingen, neem geen drastische besluiten en blijf verbonden met het heden. Verandering is een proces. En voor een proces is het noodzakelijk dat je inziet dat het tijd nodig heeft voordat je de eerste gevolgen van die verandering ook werkelijk ziet.

Back to top button