Goden Orakel 25

goden25

Problemen overwinnen

Voor Hephaestus zijn problemen alleen maar uitdagingen die vragen om een oplossing. Hephaestus is de smid van de Griekse goden die alles kan maken waar de goden om vragen. Hephaestus werd door de overige goden verbannen van de berg Olympus, maar hij is de enige god die na een tijd mocht terugkeren.
Deze kaart staat als geen ander symbool voor het overwinnen van problemen, op wat voor gebied dan ook. Problemen met werk, in de liefde, met vrienden op familie. Deze kaart zegt jou dat aan die problemen een eind komt omdat jij in staat bent om deze problemen op te lossen.

Je vindingrijkheid, je creativiteit en bovenal; jouw vermogen om op een liefdevolle manier moeilijke zaken bespreekbaar te maken, ben je in staat om de problemen die je op je pad vindt succesvol tot een einde te brengen.

Je hebt deze kaart getrokken als een aanmoediging om hindernissen en blokkades in je leven op te ruimen. Je ontvangt goddelijke begeleiding en je kunt bij het aanpakken van problemen vertrouwen op je eigen intuïtie.

Back to top button