Goden Orakel 20

goden20

Keuzes

Voordat de eerste goden ontstonden, was er Chaos. Chaos was de eerste god waaruit de anderen goden geschapen werden. Chaos was volgens de oude Grieken het eerste levende wezen in het universum. Uit Chaos is alles ontstaan.
Als je deze kaart getrokken hebt, dan is dat geen toeval. Je kunt het gevoel hebben dat jouw leven chaotisch verloopt en dat je als een bal in een flipperkast van links naar rechts beweegt. Om deze situatie te verbeteren is het nu belangrijk voor jou dat je keuzes maakt. Dat is niet eenvoudig, omdat je door het maken van keuzes andere mogelijkheden uitsluit, maar het is een stap die noodzakelijk is als je wilt krijgen wat je nodig hebt.

De goden roepen je op om geen compromissen te sluiten bij het maken van keuzes. Jouw waarheid en jouw eigenwaarde gaan voor alles. Sluit daarom geen compromissen. Niet in je liefdesleven, niet in je werk, niet in je thuissituatie. Het is voor jou belangrijk dat je eerlijk naar jezelf luistert en de keuzes maakt die je daarbij verder helpen.

Het maken van keuzes kan pijnlijk zijn, bijvoorbeeld wanneer je daardoor afscheid neemt van mensen in je leven. Toch is het belangrijk dat je de waarheid spreekt zoals jij die ziet. Let er wel op dat je niet alleen eerlijk, maar vooral liefdevol en met respect spreekt. Zolang jij de waarheid spreekt met liefde en overtuiging, heb je niets te vrezen.

Je kunt het gevoel hebben dat je nog niet klaar bent voor het maken van een bepaalde keuze in je leven. Wees in dat geval liefdevol, maar ook eerlijk tegenover jezelf. Kom je verder in je leven wanneer je op dit moment geen keuze maakt?

Back to top button