Goden Orakel 17

goden17

Overvloed

De Keltische god Manannan staat symbool voor overvloed. Manannan wijst je erop dat je op alle mogelijke manieren door de goden wordt ondersteund wanneer je je met toewijding richt op je levensdoel.
Manannan geeft je de verzekering dat je ontvangt waar je behoefte aan hebt op het moment dat je met zuivere motieven je innerlijke leiding volgt om je doel(en) te bereiken.
Je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet zult slagen. Hoe meer je je zorgen en angsten kunt loslaten, des te sneller komt de overvloed naar je toe. Je kunt daarbij vertrouwen op de oneindige overvloed van het universum.

Manannan vraagt je om negatieve gevoelens zoals angst, mismoedigheid en twijfels achter je te laten en je te richten op positieve gevoelens. Door je zorgen te maken, verslechter je je eigen situatie. Positiviteit helpt je om eenvoudig om obstakels heen te manoeuvreren.

Mocht je te maken hebben met een financiele kwestie: houd in dat geval vast aan je positieve gedachten dat het financieel goed zit. Wanneer jij voor jezelf bevestigt dat dit zo is, zal dit ook zo zijn. Verwacht antwoorden van het universum wanneer je je openstelt voor specifieke aanwijzingen. Luister vooral naar het antwoord dat je krijgt in de vorm van je intuitie.

Back to top button