Goden Orakel 15

goden15

Emoties

De Keltische god Cernunnos laat je weten dat het voor jou nu verstandig is om aandacht te schenken aan je emoties en gevoelens. Cernunnos roept je op om je ware gevoelens voor jezelf te erkennen.
Je kunt het gevoel hebben dat je emoties je uit balans brengen, maar Cernunnos laat jou weten dat hij je kan helpen om om oplossingen te vinden voor de dingen die je uit je evenwicht brengen. Het is lastig om kwesties die spelen in je leven op te lossen wanneer je niet in balans bent. Cernunnos nodigt je uit om eerst de balans te herstellen voordat je problemen waar je mee te maken hebt aanpakt.

Wanneer je deze kaart getrokken hebt, is dat niet alleen een teken voor jou om meer aandacht aan je gevoelens te besteden. Je kunt het ook zien als een signaal om even bij jezelf stil te staan om op die manier hindernissen en blokkades te vermijden.

Je kunt deze kaart ook zien als een bevestiging dat je je gevoelens kunt vertrouwen. Dat wat je voelt ten aanzien van de vraag waarmee je rondloopt klopt. Ook als anderen jouw gevoelens misschien niet delen, kun je ervan uitgaan dat je het goed aanvoelt.

Back to top button