Goden Orakel 14

goden14

Intuïtie

De gehoornde bosgod Pan is symbool voor mannelijke seksualiteit. Om die reden wordt hij vaak afgebeeld met een enorme fallus. Maar Pan is daarnaast vooral de god van het instinct en van de intuïtie. Je ziet die betekenis in het hedendaagse taalgebruik nog terug in de woorden ‘paniek’ en ‘panisch’, die van Pan zijn afgeleid. Toch is dit geen kaart met een negatieve duiding.
Wanneer je deze kaart getrokken hebt, kun je daarin een aansporing zien om meer dan in het verleden te vertrouwen op je eigen intuïtie. Pan laat jou weten dat je het goed ziet met betrekking tot de kwestie die je bezighoudt. Je voelt goed aan wat voor jou het juiste is om nu te doen.

Als je tegenstrijdige signalen en adviezen krijgt is het soms niet eenvoudig om te beslissen wat de juiste keuze is. De goden zeggen je dat je kunt vertrouwen op je intuitie. Wanneer je je daardoor laat leiden, maak je de beste keuze. Intuïtie brengt je verder.

Eenvoudig is die keuze misschien niet. De beste keuze is in veel gevallen niet automatisch de meest eenvoudige keuze in het leven. Weet echter dat je er niet alleen voor staat. Je bent een geliefd persoon en wanneer jij je ervoor openstelt, kun je steun verwachten van mensen uit je omgeving.

Als je vertrouwt op je intuïtie, stem je daarmee op spiritueel niveau af op de mensen die net als jij op hetzelfde punt in hun leven staan. En wie weet waar dat toe kan leiden.

Back to top button