Goden Orakel 12

goden12

Voorspoed
Voorspoed en geluk zijn wat het leven voor jou de komende tijd in petto heeft. Dat is de belangrijkste boodschap van deze kaart. Je hebt een lange weg afgelegd die niet altijd even gemakkelijk was. Ra zegt jou dat je beloond wordt voor de inspanningen die je geleverd hebt.
Je hebt veel van jezelf gegeven om te komen waar je nu bent. Nu is het tijd voor jou om te ontvangen. Geniet ervan en sta het geluk waar je recht op hebt toe. Je bent gewend dat dingen niet altijd even gemakkelijk gaan. Nu daar een eind aan komt, is het wel belangrijk dat je de voorspoed die op je pad ligt accepteert.

De voorspoed die op je ligt te wachten komt misschien in een andere vorm dan je verwacht. Het leven verloopt slechts zelden voor lange tijd in een rechte lijn. Wanneer je open staat voor positieve verrassingen zul je de kleine en grote tekens die het universum je geeft eerder herkennen.

Deze kaart draagt nog een andere boodschap in zich mee: hoe beter jij in staat bent om te kunnen ontvangen, hoe beter je in staat bent om ook aan anderen te kunnen geven.

Back to top button