Goden Orakel 11

goden11

Loslaten

Osiris staat bekend als de god van de dood. Slechts weinig mensen weten dat Osiris ook de god is van de vruchtbaarheid. Het zijn die twee elementen die de belangrijkste betekenis van deze kaart aangeven:
Je hebt de winter nodig, voordat het lente kan worden. Oude deuren moeten dicht voordat nieuwe deuren open kunnen.
Deze kaart staat als geen ander voor het grote loslaten. Als je deze kaart getrokken hebt, dan wijst dat erop dat een bepaalde periode in jouw leven tot een eind is gekomen. Tegelijkertijd wijst Osiris er op dat er een nieuwe periode aanbreekt. Maar voor het nieuwe kan beginnen, is het noodzakelijk dat je dat wat voorbij is loslaat.

Loslaten is iets dat niet altijd even gemakkelijk is. Het kan moeilijk zijn om afscheid te nemen van iets waar je een tijdlang liefde en aandacht aan gegeven hebt. Osiris spoort je aan om dat toch te doen. Het is een noodzakelijke stap die je moet zetten om verder te komen in je leven. Wanneer je wat achter je ligt niet loslaat, blokkeer je jezelf van groei en ontwikkeling. Vasthouden aan de winter, blokkeert de lente.

Loslaten is niet een knop die je omzet. Net zoals de seizoenen tijd nodig hebben om in elkaar over te gaan, zo mag jij jezelf de tijd geven om los te laten. Loslaten en afscheid nemen doet pijn en kan verdrietig zijn. Gun jezelf daarom de tijd en wees niet te hard voor jezelf als dat minder makkelijk gaat dan je zou willen.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline