EngelenRomantiek9

geld-en-loopbaan

Geld en carrière hebben door de eeuwen heen altijd met elkaar te maken gehad, en deze kaart gaat over die wisselwerking. De Romantische Engelen willen je helpen los te komen van financiële druk, eventuele druk in je carrière, zodat je op alle fronten van het leven kunt genieten … met inbegrip van romantiek.
Werk kan zeker een bron zijn van diepe bevrediging, maar het moet in balans zijn met andere aspecten van liefde, zoals speelsheid, blijheid en lachen, zeg maar luchthartigheid. Je krijgt deze kaart, zodat je je bewust kunt openstellen voor een ‘infuus’ van wat meer luchthartigheid. Vraag de engelen je stemming te verbeteren, je energieniveau, je financiële situatie, je werk, en al het andere dat maakt dat je in vrede bent.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline