EngelenRomantiek7

verloving

Gefeliciteerd! Deze kaart is het teken van op handen zijnde huwelijken, die beginnen met een romantische verloving. Al heb je op dit moment misschien geen relatie, de Romantische Engelen kunnen er een in de verte naderbij zien komen.

Je krijgt deze kaart als een geruststelling, met name zodat je alle zorgen en twijfel en vragen of je ooit wel zult trouwen, zult kunnen loslaten … want je gaat trouwen. Diepe romantische liefde, waarin je je gekoesterd voelt, het ‘staat in de sterren’ voor jou.

De diepere betekenis van deze kaart heeft te maken met commitment. Op de eerste plaats om goed voor jezelf te zorgen. Om duidelijk je grenzen te kennen en te stellen over wat je wel en wat je niet kunt accepteren in je relaties en ook op andere terreinen van je leven, zoals je werk, je huis, je leefstijl, enzovoort.

En vervolgens honoreer je dit commitment met jezelf door anderen open en eerlijk te vertellen hoe jij je voelt bij hoe zij zich gedragen.
Als je op die manier trouw bent aan jezelf, zal het universum je vanzelf soortgelijke ervaringen van liefdevolle trouw laten ervaren, en daar hoort de belofte van een huwelijk bij.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.