EngelenRomantiek6

misleiding

Deze kaart stoot je zachtjes aan om je bewust te maken van een zekere mate van onoprechtheid in een relatie. Dit kan iets heel simpels zijn, zoals doodgewone ‘beleefdheid’, waarbij je partner bang is je te kwetsen wanneer hij of zij zijn of haar ware gevoelens uit. Of misschien ben jij degene die met een masker op loopt, omdat jij ergens niet open over bent tegenover je partner. Diep van binnen zul je weten waar deze kaart op duidt.

De Romantische Engelen proberen je hart te beschermen. Zeg daarom het volgende, hardop of in stilte: ‘Romantische Engelen, geef me alstublieft duidelijke leiding, zodat ik helder kan zien en begrijpen, zodat ik me de waarheid over deze situatie bewust word.’ Weesje dan bewust van je reactie, en vertrouw die reactie.

Deze kaart benadrukt eens te meer hoe belangrijk het is om eerlijk en echt te zijn tegenover je partner. Het bespreekbaar maken van je ware gevoelens is niet altijd gemakkelijk, maar het zal je relatie ten goede komen, op alle niveaus.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.