EngelenRomantiek40

onbeantwoorde-liefde

De Romantische Engelen geven je deze kaart met veel medegevoel, als antwoord op je vraag over een relatie. De persoon waarover je een vraag hebt, heeft vele kwaliteiten die je zeer aanspreken. Er is echter niet voldoende wederzijdse aantrekkingskracht om de passie te vinden die je zoekt. Deze relatie is meer iets van een kat en muisspel, waarbij een van de partners voortdurend verdwijnt of zich terugtrekt. Geen van beiden zal deze onbalans fijn vinden, het komt door gebrek aan chemie tussen jullie.
Jullie houden misschien echt van elkaar, en dat is op zich wel een basis voor een langdurige relatie. Deze kaart wil je alleen helpen te zien wat er ontbreekt, iets wat jullie allebei aanvoelen.
Elke relatie is een synergie van verschillende kwaliteiten. Je hebt nooit de volledige regie over wat je in de ander aantrekt, maar je kunt dat wel terzijde schuiven en de boel gaan sturen. Soms kunnen pijnlijke ervaringen uit je jeugd ertoe leiden dat je in een ongezonde relatie terecht komt, omdat je (onbewust) eenzelfde situatie opzoekt in een poging (eveneens onbewust) om die te helen. Je kunt de engelen om raad vragen, om je te helpen je spirituele frequentie te verhogen, zodat je een gelijkgestemde partner aantrekt. Je verdient een relatie met wederzijdse waardering en aantrekkingskracht, dus het is je tijd en je moeite waard om deze kwaliteiten in jezelf te manifesteren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline