EngelenRomantiek37

dit-kan-de-ware-zijn

Deze kaart geeft aan dat je de persoon die je zoekt voor een romantische relatie al hebt ontmoet. Misschien heb je zelfs al een relatie met hem of haar. De romantische engelen sturen je deze kaart, omdat het er naar uitziet dat je de reikwijdte en de mogelijkheden van deze persoon en van deze relatie nog niet ten volle herkent en beseft.
Soms zie je iemand over het hoofd die toch voor jou is bedoeld, omdat je een heel ander beeld hebt van hoe jouw partner er uit moet zien of zich moet gedragen. Sta daar eens bij stil, en kijk eens of dat hier soms het geval is. De eerste persoon die je te binnen schiet is het waarschijnlijk.
Nodig vervolgens voordat je naar bed gaat de romantische engelen uit je in je dromen te bezoeken. Vraag hen je duidelijke informatie te geven over je liefdespartner (ofwel in je huidige relatie ofwel voor een komende). Als je slaapt, ben je meer ontvankelijk voor leiding van engelen. Misschien herinner je je dromen niet meer als je wakker wordt, maar je zult je zekerder voelen over romantiek en over partnerschap. Doe iets concreets waar je je vanbinnen toe voelt aangezet, ook al lijkt dat niets te maken te hebben met je liefdesleven. Heb vertrouwen dat de engelen je zullen leiden naar degene die je zoekt.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.