EngelenRomantiek36

blijf-optimistisch-over-je-liefdesleven

De Romantische Engelen sturen je deze kaart om je te vertellen, dat je grote invloed hebt op hoe tevreden je bent met je liefdesleven. Als je de laatste tijd soms vaker hebt geklaagd, of je zorgen hebt gemaakt, dan raden zij je aan om positiever te zijn. ook al is je hoop op romantiek vaker de bodem ingeslagen, er is alle reden om te blijven geloven dat je de ware liefde zult vinden…als je er maar in gelooft!
Zet vandaag een actieve stap om het liefdesleven te manifesteren dat je verlangt. Of je nu single bent of een partner hebt, begin jezelf te visualiseren als gelukkig en tevreden op het gebied van romantiek. Zie jezelf, stel jezelf voor met een fantastische partner die alle eigenschappen bezit die voor jou belangrijk zijn. En stel je ook voor dat die persoon ook jou waardeert en liefheeft.
Je zou lijstjes kunnen maken, of een dagboek bijhouden over hoe je je voelt, wat je hoopt, wat je verlangt, en wat je intenties zijn. Je zou ook een ‘droomposter’ kunnen maken, met foto’s, plaatjes, teksten van wat je in je liefdesleven nastreeft, en die op een prikbord hangen. Kijk dan iedere dag met een positieve blik naar die droomposter, en volg je innerlijke leiding met betrekking tot je dromen.
Je positieve kijk zal je fysiek en qua energie een aantrekkelijk iemand maken. Dit zal absoluut helpen in je relatie met jezelf…en ook met iemand anders.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.