EngelenRomantiek32

je-even-terugtrekken

De Romantische Engelen zien dat je liefdesleven zal floreren als je een tijdje alleen bent met je partner (of helemaal op jezelf). Het lijkt alsof je in de war bent geraakt door `goede raad’ van anderen. Daarom is het tijd dat je er even uit bent, zodat je beter kunt luisteren naar je eigen gevoel en je eigen mening.
Als je een partner hebt, zal een tijdje samen zijn, weg van andere mensen, jullie band hernieuwen en op een dieper niveau brengen. Dit kan gebeuren doordat je samen op vakantie gaat, een wandeltocht gaat maken, gaat genieten van een lange rit, of dat je heerlijk samen thuis blijft terwijl je de telefoon afzet en de computer uit laat staan.
De afbeelding op deze kaart lijkt ook een beetje op een huwelijksreis, en dat zou ook de letterlijke betekenis kunnen zijn. Er zal in elk geval sprake zijn van een verdieping van de band (of van een nieuwe serieuze relatie als je op dit moment single bent). Ook kan deze kaart duiden op een op handen zijnde verloving, bruiloft, of een hernieuwing van gedane geloften. Deze dingen krijgen meer betekenis als je de tijd neemt met je partner alleen.
Als je momenteel single bent, raadt deze kaart je aan wat tijd alleen te zijn, en na te denken over je ware gevoelens en gedachten. Als je iets doet, als je actie onderneemt, doe dat dan op basis van je intuïtie. Dat geeft je meer energie, en dat helpt je weer om spoedig je liefdespartner aan te trekken en te manifesteren.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.