EngelenRomantiek31

religieuze-factoren
Deze kaart zegt dat religie en spiritualiteit subtiele, maar heel belangrijke, factoren zijn in je liefdesleven. Misschien ben je op zoek naar een relatie met een partner met dezelfde spirituele levensovertuiging als jij. Als dat zo is, dan suggereert deze kaart je nieuwe partner te zoeken in de kerk, de tempel of een andere ontmoetingsplek die iets te maken heeft met je geloof.
Als je momenteel een partner hebt die niet geïnteresseerd is in spiritualiteit, of van wie het geloof aanmerkelijk anders is dan dat van jou, voel je je misschien niet voldaan in de relatie. Het kan ook zijn dat je beïnvloed bent door familietradities, die verwachten dat je trouwt met iemand van je eigen cultuur of religie.
De Romantische Engelen helpen je dit onder ogen te zien, en ze vragen je om gedurende dit proces trouw te blijven aan jezelf. Zorg dat je voor jezelf duidelijk krijgt welke dingen je wel en welke je niet wilt en kunt accepteren in je relatie, en wat jouw prioriteiten zijn naar je partner toe. Het is heel goed mogelijk dat je geliefde leeft volgens spirituele principes, die voor jou heel belangrijk zijn (bijvoorbeeld vergeving, menslievendheid, vriendelijkheid en dergelijke), en toch niet bij dezelfde religieuze groepering is aangesloten als jij.
De engelen herinneren je er aan dat je partner, net als ieder mens, een kind van God is. Iedereen is in wezen spiritueel, want iedereen is spirit. Het is niet aan jou om je partner te veranderen zodat die hetzelfde spirituele pad kiest als jij, maar je gebeden, affirmaties en visualisaties hebben in elk geval een positieve invloed op jullie allebei en op je relatie.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline