EngelenRomantiek30

laat-je-ex-los
Je hebt deze kaart getrokken omdat je liefdesleven zal opbloeien als je je eenmaal emotioneel en energetisch van je ex hebt losgemaakt. De voordelen daarvan zijn dat je dan gelukkiger zult zijn, dat je je veel vrijer zult voelen, en klaar bent om een nieuwe liefde aan te trekken (die anders de aanwezigheid van je ex in je hele uitstraling zou voelen).
Op het moment dat je met overtuiging besluit het verleden achter je te laten, is het klaar. Soms lijkt het op het laagje voor laagje afpellen van een ui. Laat daarom iedere keer als er weer een oud bekend gevoel opkomt, je ex bewust los, anders zul je merken dat je hetzelfde soort mensen als hem of haar blijft aantrekken.
Zoals je op de afbeelding van deze kaart ziet, zou jij misschien ook in een soort ritueel iets kunnen verbranden dat symbool staat voor je oude relatie, als een zichtbaar teken van het loslaten van oude gevoelens. Je kunt ook de Romantische Engelen vragen telkens weer terugkomende gevoelens, waarmee je nog gehecht bent aan je ex, van je weg te nemen.
Back to top button