EngelenRomantiek29

verzoening

Deze kaart betekent dat je een ex-geliefde opnieuw zult tegenkomen. Waarschijnlijk is het de eerste persoon die je te binnen schiet. Het doel hiervan is verzoening, het helen van dingen uit het verleden en dat verleden met respect kunnen afsluiten. Je zult hierdoor meer gaan begrijpen over jezelf en je gedragspatronen in een relatie. Je zult ook je verantwoordelijkheid nemen voor jouw rol in dat relatiedrama, en daardoor zul je jezelf bevrijden van de tirannie van wrok en rancunes.
Alles wat nog onafgemaakt was afmaken, is de ware verzoening. Deze kaart kan ook betekenen het weer goed maken met een familielid of een vriend. Elke relatie is een hoger leerproces, dus stel je open voor de lessen en de zegeningen van deze hernieuwde ontmoeting. Tenslotte, alles wat tot heelheid komt, helpt je liefdesleven en werkt door op alle terreinen van jouw leven.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline