EngelenRomantiek27

let-op-tekens

De Romantische Engelen sturen je deze kaart om je te helpen zien dat er in je relatie een of meer niet helemaal gezonde en zorgwekkende dingen meespelen. Als je net aan een nieuwe meeslepende relatie bent begonnen, zie deze kaart dan als een serieuze waarschuwing. Schenk aandacht aan al je gevoelens bij en indrukken van je nieuwe minnaar. Laat je emoties je niet blind maken voor eigenschappen of gewoontes die voor jou niet werken in een relatie.
Wanneer er ‘een lampje gaat branden’ is dit een teken dat er iets niet in orde is. Er kan sprake zijn van oneerlijkheid, gebrek aan respect, flirten met anderen, drugs of alcoholgebruik, of gebrek aan integriteit. Je nieuwe liefde behandelt je in het begin van je relatie wellicht heel goed, maar het is van vitaal belang dat je aandacht schenkt aan hoe hij of zij met anderen omgaat. Je kunt iemands karakter aflezen aan de manier waarop hij of zij praat en omgaat met personeel in een restaurant, parkeerwachters, en allerlei andere mensen.
Als je momenteel een relatie hebt, kan dit rode licht een teken zijn dat jullie eens een eerlijk samen moeten praten, misschien met een professioneel iemand erbij. Deze kaart wijst niet noodzakelijk naar het beëindigen van de relatie. Hij kan een teken zijn op de weg naar helen. De Romantische Engelen zullen je begeleiden om de stappen te zetten voor het welzijn van alle betrokkenen, dus luister naar je intuïtie en volg die.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline