Engelenromantiek20

laat-controle-los

De Romantische Engelen hebben je gebeden over je liefdesleven gehoord. Het is nu aan jou je door hen te laten helpen door hen niet in de weg te staan. Andere mensen of situaties onder controle proberen te houden of te beïnvloeden, zal alleen maar leiden tot frustratie, en remmend werken op het verhoren van je gebeden. Er zijn heel veel momenten in het leven die vereisen dat je de touwtjes in handen neemt, maar nu even niet.
Het is natuurlijk prima om je voorkeuren te hebben, om dingen te visualiseren en vast te houden aan je intenties. Vraag absoluut aan de engelen alles wat je graag wilt. Deze kaart is er echter om je er aan te herinneren dat je gebeden wel eens op een heel andere manier verhoord kunnen worden dan je gedacht had. Wees open voor alle opties, en vertrouw op Gods oneindige wijsheid en liefde.
Controlekwesties zijn meestal gebaseerd op de vrees dat anderen (waaronder ook God) niet aan je verwachtingen zullen beantwoorden. Dit noemen we ‘planning’, je geeft het universum een soort schets van hoe jij wilt dat alles en iedereen zich gedraagt. Zo’n planning kan maken dat je een nog mooiere manier waarop je gebeden wellicht verhoord worden helemaal over het hoofd ziet.
Vraag dus de Romantische Engelen je meer vertrouwen te geven, zodat je blij kunt genieten van de creatieve wegen waarlangs de ware liefde naar je toe komt.

Back to top button