EngelenRomantiek1

aantrekkingskracht

De Romantische Engelen sturen je deze kaart om je, als een goede vriend, de waarheid te zeggen: de beste manier om meer romantiek in je leven te hebben is door die aan te trekken, in plaats van er heel veel moeite voor te doen. En jijzelf bent het meest aantrekkelijk als je in het hier en nu van jezelf kunt genieten. Je blije lach, je expressie en je lichaamstaal zijn dan prachtig!

Daarentegen roei je tegen de stroom van het leven in wanneer je gestrest op zoek bent naar romantiek. Dat gespannen op zoek zijn komt voort uit angst, uit een onderliggende twijfel: Misschien vind ik het nooit!’ En die angst trekt juist aan waar je bang voor bent. Stress maakt dat je rimpels krijgt, dat je lijf gespannen is, dat je een geforceerde stem krijgt, en nog meer dingen die je niet aantrekkelijk maken.

Dus, ruik eens aan een roos en geniet ten volle van zijn welriekende schoonheid. Sta jezelf kleine pleziertjes toe die je veel vreugde geven. Maak vaak gebruik van affirmaties, dat er van je wordt gehouden en dat je lief bent. Visualiseer een mooie romantische relatie met een geweldige partner. Zorg heel goed voor jezelf, en volg de leiding van je innerlijk. Via de Wet van de Aantrekking zul je dan romantische liefde naar je toe trekken, doordat je zelf aantrekkelijk bent.

Back to top button
Close

Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, wil je deze uitzetten aub, je mag gratis kaartjes trekken op deze website, maar de advertentie inkomsten zijn nodig voor de onderhoudskosten van deze website.