EL22

Een zilveren schijnsel licht op
tussen de sterren.
Het is de weg van het hart,
dat niet tegen mij kan liegen,
omdat het alleen waarheid kent.

Soms word je je bij het wakker worden bewust, dat een probleem dat je had, tijdens je slaap is opgelost, dat de oplossing je is aangewaaid. In werkelijkheid is het zo, dat je onrustige geest tijdens de slaap zwijgt, en dat je fijnstoffelijke deel de oplossing kan lezen, die vaak in de sterren staat geschreven en in een droom tot je komt.

Of die als boodschap diep in je onderbewustzijn i doorgedrongen, om op het juiste moment de beste oplossing aan te dragen in de vorm van een briljante intuitie. Want meestal heb je de oplossingen die je zoekt al in je. Ze reizen mee met je ziel, in de verwachting dat je hart ze zal ontdekken.

Ja, het is het hart dat de juiste antwoorden vindt, zonder ook maar de kleinste vergissing. Je moet het je hart vragen, je moet naar zijn stem leren luisteren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept