co50

50

Verlangen, liefde en vruchtbaarheid

 

NU is een goed moment om een ​​familie-, een zakelijke of een creatieve onderneming te starten die je hart vervult. U kunt worden geraadpleegd voor advies op het gebied van liefde, seks en vruchtbaarheid. Waarschuwing: je kunt naar de afgrond van een alles verterende passie worden gelokt – om de femme fatale te spelen of door de liefde tot slaaf gemaakt of opgeofferd te worden. Lust kan worden verward met het vinden van een soulmate. Overweeg de kosten op lange termijn van seksverslaving of andere dwanghandelingen. Verlangen en vruchtbaarheid kunnen leiden tot onverwachte zegeningen en mogelijke verstoringen en meningsverschillen. Wees eerlijk. Zoals Ishtar die naar de onderwereld afdaalt om Tammuz te redden en te doen herleven, zou je alles doen voor de liefde.

Ishtar was de Babylonische hoge-moeder-godin die heerste over vruchtbaarheid, liefde en oorlog. Een alles verterende minnaar, zowel de vervoering als de wanhoop, werden gevonden in de omhelzing van Ishtar. Ishtar’s macht was niet afhankelijk van een mannelijke partner – zij  was een autonome en absolute uitdrukking van het goddelijke in de vrouw. Geboren uit de maangodin Nigal, was Ishtar de Koningin van de hemel en de Maagdelijke Schepper van de aarde.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline