co39

39

Een geest van de lucht zwaait heen en weer in de zee van mogelijkheden

 

Het is tijd om jezelf te bevrijden. Je hebt lang genoeg gedwaald. Maak een keuze, stel een doel vast en start een actieplan. Je moet misschien kiezen tussen twee gangen of tussen twee geliefden.

Sylfen zijn elementair geassocieerd met de spirituele dimensie van de zee. Ze symboliseren de eb en vloed van emoties en de activiteiten die dergelijke emoties inspireren. Deze prachtige wezens worden onweerstaanbaar aangetrokken door creatieve zielen. De sylfen denken mooie dingen, in dromen van de kunstenaars en dichters, de visies die sylfen zelf niet kunnen uitdrukken op het materiële vlak. Sylfen wachten op je vragen om inspiratie, om te helpen bij magie in verband met water. Wat zou je manifesteren? Ben je meer verliefd op de droom of het idee van de werkelijke prestatie? Soms is het de menselijke natuur om iemands acties te saboteren om te voorkomen dat een droom werkelijkheid wordt, om de veiligheid van een fantasie te behouden. Wanneer een doel wordt bereikt, is de illusie van perfectie er niet meer. Een gerealiseerd ideaal kan kwetsbaar zijn voor risico en verlies, maar de werkelijk creatieve manier om nieuwe en mooiere dromen te creëren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline