co38

38

De hitte en druk van onverdroten inzet creëert enorme beloningen

 

Je trok een schat uit de aarde  waar je staat. Je inspanningen trekken de aandacht van anderen, wat resulteert in lof en vooruitgang. Je wordt gezien als een waardige tegenstander: een kracht om rekening mee te houden. Dit is ook een krachtige beveiligingskaart. Je beschermt jezelf goed tegen negativiteit. Je bent net zo veilig en krachtig als een draak in zijn hol.

De draak vertegenwoordigt de onbekende en verborgen energie in mens en natuur. Het woord draken is afgeleid van het Griekse werkwoord “drakein” wat “zien” betekent. De Draak is het principe van helder zien: het vermogen om voorbij de illusie of een nieuw licht te zien. Dus heeft de draak grote wijsheid en kracht. De wijsheid van de Draak wordt gesymboliseerd door de schat die het bewaakt. Om toegang te krijgen tot deze wijsheid, moet je naar binnen om naar aspecten van jezelf te zoeken die je altijd verborgen hebt gehouden. De draak symboliseert oerkrachten die de tovenaar, ( in u), kan doen ontwaken en gebruiken in uw magische werk.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline