co13

13

Een legendarisch beest bewaakt de wegen van de Psyche

Het is tijd om je schaduwzelf, je lagere aard misschien en/ of angsten onder ogen te zien. Respecteer de overblijfselen van het evolutionaire zelf en harmoniseer dit met je spirituele aard. Je bent in staat om de gouden draad te ontrafelen, je door moeilijke herinneringen en emoties te leiden en terug te keren naar de oppervlakte. Je zult het labyrint van je goddelijkheid beheersen.

Dit beest dat menselijk is met het hoofd van een stier, vertegenwoordigt symbolisch de mens gedomineerd door instincten. De Minotaurus symboliseert de dierlijke geest die een menselijk lichaam bestuurt. Een geest die instinctieve passie toestaat om reden en onderscheidingsvermogen te verdoezelen. Men zegt dat hij het instinctieve beheerst, men moet door het labyrint van de ziel gaan. Sommigen zouden deze plaats de onderwereld noemen. Om te slagen, is het noodzakelijk om terug te keren naar de ware oorsprong van de ziel, die niet tot de fysieke wereld behoort, en verbinding te maken met de Goddelijkheid. Anders zou je verloren kunnen gaan, zinloos rondzwerven door het labyrint van het doolhof.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept
Decline