BrianFroud59

De Mieterse Bodach

59

De Mieterse Bodach is nogal een ondeugende jongen. Hij is nogal een bemoeial, maar als je hem hierop aanspreekt dan zal hij je met grote ogen vertellen dat hij je alleen maar probeerde te helpen.

Als je dit herkent in de vorm van iemand in je leven die stoort en saboteert, dan is het belangrijk daar nu iets tegen te doen. Ze zullen misschien volhouden dat ze het goed bedoelen, en dat is misschien ook wel zo, maar hun invloed heeft geen positieve uitwerking en saboteert de plannen of doelen die je voor ogen hebt.

Het is altijd het beste om niet onbeleefd te zijn, maar het probleem met de Mieterse Bodach is dat hij de hints niet zo makkelijk oppikt. Dus recht door zee zijn is wellicht noodzakelijk.

Dit soort personen kunnen lastig zijn om mee om te gaan. Wanneer deze kaart opkomt dan is dit je wake-up call en het is tijd om schoon schip te maken – fysiek, emotioneel en mentaal. Op deze manier heeft de Mieterse Bodach in eerste instantie al helemaal niets meer om te saboteren.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept