BrianFroud39

Losgunna

39
Losgunna is de Kikker Koningin en ze staat helemaal voor diepe verkenning, zowel innerlijke als uiterlijke.
Ze moedigt je aan tijd te nemen voor ‘soul-searching’ – Zelfreflecteren en mediteren, aandacht besteden aan je dromen en bewust worden van de dingen die er in je leven gebeuren.

Neem eens de tijd om eens lekker in bad te gaan en laat je gedachte eens afdwalen. Je zou wel eens verborgen potentieel en talent in jezelf kunnen vinden.

Net zoals dit voor de innerlijke kant geldt, geldt dit ook voor de buitenkant. Stel jezelf open voor nieuwe ervaringen en ideeën van de buitenwereld. Ga naar plaatsen waar je nog nooit bent geweest, probeer nieuwe dingen, of pak eens een studie op in een onderwerp onbekend voor jou.

Verken de wereld wijd en diep. Je zal een avontuurlijke ziel ontwikkelen en allerlei nieuwe wegen, mogelijkheden en kansen zullen voor je open gaan.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept