BrianFroud37

Tobaira van de Wateren

37
Tobaira spreekt van veranderingen in je leven. Veranderingen die zeer waarschijnlijk onverwacht zijn en opgedrongen lijken te zijn door anderen.

Als je voelt dat je bij deze verandering geen keuze hebt en dat dingen voor jou buiten je controle liggen, onthoud dan dat je wel de keuze hebt over hoe je met deze veranderingen omgaat. Je kunt met de stroming meegaan en de verandering als kalm ervaren, of je kunt er driftig tegenin gaan met boze emoties. De keuze lijkt duidelijk, maar we vergeten soms dat we zelfs in het heetst van de strijd een keuze hebben. Tobaira is hier om je te herinneren dat je houding naar verandering je verdere toekomst bepaalt.

Zo voelt het misschien niet op dat moment, maar zo lang de dingen die je echt nodig hebt in het leven constant blijven – liefde en verzorging – dan kun je er zeker van zijn dat alle verandering in feite goed is.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept